Diesviering op 30 september 2015

Op woensdag 30 september vierde de Toorts zijn 69ste dies bij DROOMVillaLUX, Oranjesingel 42 in Nijmegen. Deze website werd daar voor het eerst vertoond aan de aanwezigen tijdens een presentatie van Huub Hendrix, Jan Schillings sprak ons toe over de weg die leidde tot zijn boeken over Madame de Maintenon, Arnold Crébolder verraste de aanwezigen met een aanvulling op Carissimi, de boekhouding werd goedgekeurd door kascommissaris Kees van Bezooijen,  en besloten werd dat de viering van het 14de Lustrum zal plaatsvinden op 28 september 2016, voorbereid door Gerlach Pieters, Frans Mikx en Marcel van Kalmthout. Op dit YouTube filmpje enige door Coen Beeker gemaakte beelden tijdens de pauze tussen de presentaties en hieronder een foto van het gezelschap tijdens de lunch.

DiesToorts2015