2017 is begonnen

Groepsfoto viering 14e Lustrum dispuut De Toorts, 28 september 2016 op de trappen voor De Gelagkamer aan de Waalkade in Nijmegen

Twee gebeurtenissen markeren het Toortsjaar in 2016. Op 20 maart overleed Theo Jansen op de Haar op 83 jarige leeftijd. Hij is lang ziek geweest.

De andere is de viering van het 14de Lustrum op 28 Toortsleden. 20 Toortsleden, één bijzonder lid en 11 begeleiders kwamen naar De Gelagkamer aan de Waalkade om daar aan deel te nemen.  Marcel van Kalmthout, Frans Mikx en Gerlach Pieters hadden prachtig weer geregeld en een mooi programma gemaakt. De foto’s die Arnold Crébolder van deze mooie dag maakte vind u elders op de website.

Verder treft u een nieuw hoofdstukje aan: de adressen van de Toortsdragers en de financiële positie aan het einde van 2016. U gaat daarvoor naar de rubriek “Toorts intern”.  Het wachtwoord waarmee deze gegevens zijn beschermd voor buitenstaanders, staat in de mail die u werd toegezonden.

En zou het niet mooi zijn als er weer nieuw berichten, foto’s en verhalen kunnen worden toegevoegd?

De bedienaar van uw website groet u en wenst u alle goeds in 2017.